Fysisk og digital mødeledelse

På vores kursus i mødeledelse uddanner vi dig og dine medarbejdere til at holde skarpe møder, som skaber værdi for organisationen, og zoomer ind på de problemer, der typisk florerer i kulturen. Onlinekurser er kommet for at blive, så på kurset bliver du også skarp på, hvordan du som mødeleder kan facilitere effektivt og brænde igennem på skærmen, så dine kollegaer/medarbejdere deltager aktivt.

Skab effektive møder, der involverer

Uanset om mødet foregår fysisk eller digitalt, er en god mødeleder afgørende for kvaliteten. Alt for mange møder ender med en beslutning om at holde et nyt møde, og det giver både frustrererede medarbejdere og spildte ressourcer.

Vores grundlæggende tilgang er, at en mødesituation er en kommunikationssituation. Derfor hjælper vi dig og din organisation med at analysere mødesituationer, så I får vurderet, hvor behovet for mødet opstår, og hvordan det bedst bliver opfyldt. Vi træner dig og din organisation med øvelser, der sigter efter at komme så tæt på jeres arbejdsvirkelighed som muligt.

Indhold: Dét, vi typisk arbejder med på et kursus i mødeledelse

 • Mødesituationen
  Hvornår har du virkelig brug for et møde, og hvornår kan du nøjes med en e-mail? Hvem skal med til dit møde, for at I opnår den nødvendige beslutningskompetence?
 • Struktur og dagsorden
  Hvordan undgår du at spilde tiden på 27 orienteringspunkter?
 • Mødeåbninger
  Hvordan får du sat den rette ramme, så alle mødedeltagere er tunet in på den rigtige frekvens?
 • Energiflow
  Hvordan skaber du fremdrift i dine diskussioner, så dine medarbejdere beholder mobiltelefonen i lommen og engagerer sig i løsningerne?
 • Facilitering og interaktion: Hvordan faciliterer du mødet effektivt og får folk til at byde ind? Og hvordan kan du udnytte platformens tekniske muligheder bedst muligt, når mødet foregår online?
 • Håndtering af afbrydelser
  Hvordan sørger du for at holde mødet på sporet, selv når dine deltagere er optaget af andre projekter? Hvordan håndterer du kritiske spørgsmål fra modvillige interessenter?
 • Mødekultur
  Hvilke spilleregler skal gælde i dine møder, og hvordan vil du kommunikere dem ud.

Vi bruger enorme ressourcer på at holde møder, og du og din organisation kan få meget mere ud af den investering ved at arbejde målrettet med at blive en bedre mødeleder.

Formatforslag

1 undervisningsdag

2 konsulenter, max 12 deltagere

I løbet af en intensiv dag kommer vi igennem den vigtigste teori om mødeledelse, og samtidig når vi at applicere teorien på deltagernes cases. I mindre grupper træner vi at håndtere både mødeåbninger og håndtering af mødedeltagere, der har deres egne agendaer.

Hør mere

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at sammensætte et kursus med fokus på fysisk og digital mødeledelse.