Kropssprog og stemmetræning

Hvordan tager du ordet med troværdighed, hvordan håndterer du bedst hjertebanken og svedige håndflader, og hvordan kan du bruge dit kropssprog og din stemme som et aktivt, retorisk værktøj, når du skal ud over rampen med dit budskab? På kurset i kropssprog og stemmetræning bliver du klogere på alt dét – og på, hvordan du kan få fuld kontrol og din stemme og krop, så du brænder igennem med gennemslagskraft og troværdighed.

Få personlig gennemslagskraft gennem dit kropssprog

De fleste ved, at humør smitter af på kropssprog; er du motiveret og fuld af selvtillid, kan man se det på dig – og er du omvendt uoplagt, nervøs eller stresset, vil det også skinne igennem. Men vidste du, at det også virker den anden vej rundt; at du faktisk kan snyde hjernen til at tro, at du slapper af, er glad og har selvtilliden i orden ved at tage kontrol over dit kropssprog?

Din kropssprog er afgørende for din gennemslagskraft. Din præsentation kan være nok så skarp, men tager nerverne over, taler du med monoton stemme, eller kommer du til at sende forkerte signaler med dit kropssprog, kan det stå i vejen for dit budskab – og så er du lige vidt.

Derfor er det alfa omega, at du er bevidst om din non-verbale kommunikation.

Indhold: Dét, vi typisk arbejder med på et kursus i personlig gennemslagskraft

 • Troværdighed
  Hvordan opfatter dine modtagere dig, og hvad kan du gøre for at fremstå troværdig og tillidsvækkende i din kommunikation?
 • Kropssprog
  Hvad skal du være bevidst om i din non-verbale kommunikation? Vi taler om fysisk placering i rummet, signaler gennem kropssprog og om, hvordan du snyder din hjerne til at hjælpe dig – selv når du er nervøs eller uoplagt.
 • Stemmetræning
  Hvordan kan din stemmeføring og artikulation bruges som et aktivt redskab, der hjælper din formidling på vej`?
 • Nervøsitet
  Få psykologiske og retoriske teknikker, der hjælper dig med at få styr på nerverne, så de ikke står i vejen for din gennemslagskraft.

Formatforslag

 • 1 undervisningsdag
 • 1 konsulent, max 8 deltagere

Vekslen mellem faglige oplæg og masser af øvelser på gulvet, videotræning og personlig feedback.

Hør mere

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at sammensætte et kursus med fokus på kropssprog og stemmetræning.