På kurset i taleskrivning lærer du at skrive taler, der er nemme at holde, huske og forstå – og som underholder og overbeviser. Vi arbejder med, hvordan du kan tilpasse din tale, både den til, der skal holde talen, og til dem, der skal høre den. Og du får værktøjer til at skrive taler med velvalgte argumenter, fyndige formuleringer og en gennemtænkt komposition; alt sammen noget, der giver talen gennemslagskraft, og som hjælper dig med at få dit budskab ud over rampen.
En god tale skaber billeder på nethinden. Den rammer sine modtagere, vækker følelser, genklang og engagement. Og den rigtig gode tale er den, modtagerne husker – også lang tid efter den er blevet holdt. Men hvordan får man lige strikket en tale sammen, der gør alt dét?
Måske er du taleskriver for din leder eller for en minister, eller måske holder du jævnligt selv taler, som du også selv skriver. Uanset om du skriver taler til dig selv eller andre, er der nogle grundlæggende retoriske overvejelser, greb og virkemidler, du bør kende til, så du brænder igennem med din tale og overbeviser dit publikum.
Alle kursister medbringer et udkast til en tale, som de reviderer og arbejder med undervejs på kurset.
På dag 1 arbejder vi med at kortlægge kommunikationssituationen og gennemgår værktøjer, som kursisterne indarbejder i deres tale.
På dag 2 arbejder vi især med fremførelsen gennem videotræning og personlig feedback
Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at sammensætte et kursus med fokus taleskrivning.
Modtag vores nyhedsbrev med indsigt om nye trends og tendenser indenfor retorik og kommunikation
© 2021 Rhetorica A/S | Hjemmeside af MerkurNord