Nybolig

Såpekassetalen og 1-til-1-samtalen er begge centrale for et godt lederskab. De er kompetencer, der skal trænes og vedligeholdes.

Gode ledere skaber gode medarbejdere, hvilket skaber god forretning. Det er den dominerende tanke hos Nybolig, og det er derfor, de prioriterer lederuddannelse inden for en række discipliner. Blandt dem er præsentationsteknik og personlig coaching, og derfor kontaktede Nybolig os om design af træningen.

Den løsning, vi designet sammen

Nybolig foretog en strategisk prioritering af coaching og præsentationer, og derfor kom vi med ideen til et lederakademi. Akademiet kombinerede inspirerende samtaler med praktisk træning for alle deltagende ledere. Uddannelsen var forankret i tilfælde, hvor lederne bragte ind fra forretningens slagmarker. Vi arbejdede på specifikke motiverende taler for medarbejdere og 1-til-1 coaching samtaler. Vi gav lederne enkle og brugervenlige værktøjer og modeller, som de kunne bruge med det samme.

Resultatet

Nykredit forlod akademiet med nyttig feedback om deres motiverende tale og udfordrende coachingsamtale. Feedbacken var baseret på de modeller og værktøjer, de var blevet udsat for på akademiet, og derfor tjente den både som en demonstration af nytten af værktøjerne og nogle konkrete henvisninger til den specifikke situation, lederne vendte tilbage til.