Nykredit

Nykredit gennemgår en historisk transformation og udvikling. I et intensivt lederuddannelsesprogram forbedrer alle Nykredits 300 topledere deres lederskab og kommunikationsevner.

Hos Nykredit ønskede det ledende team at styrke deres medleders kapacitet inden for udførelse og kommunikation. De ønskede at give liv til deres kernehistorie, som inkluderer 6 løfter til kunden om, hvordan Nykredit vil fungere som en virksomhed. Ansvaret for at omdanne deres kernehistorie til modificeret adfærd var en opgave for alle ledere. At gå ud over “ting, vi siger” til “handlinger, vi tager” var det overordnede mål. Derfor blev alle ledere udfordret til at oversætte historien til de adfærdsmæssige ændringer, de ønskede at se i deres afdeling.

Den løsning, vi designet sammen

Sammen designede vi et lederakademi til mere end 300 ledere, hvor de blev uddannet i at levere Nykredit-kernen såvel som de 6 løfter. Vi fokuserede på discipliner som historiefortælling, at få troværdighed og føre gennem kommunikation. Målet med uddannelsen var, at lederne kunne gøre historien relevant for deres medarbejdere. Vi ønskede, at lederne kunne fortælle historien med engagement og følelse.

Resultatet

Alle 300 ledere har nu deres egen personlige historie, som er blevet raffineret og tilpasset deres specifikke situation. De har værktøjer til historiefortælling og ved, hvordan man opnår troværdighed, arbejder på sense-making og forbedrer deres lederskabskommunikation.