SOBI

Det svenske medicinske firma SOBI har specialiseret sig i behandling af sjældne sygdomme. I 2016 lancerede SOBI nye produkter med det formål at behandle hæmofili og fik dermed adgang til en række markeder, hvor de ikke havde været tidligere. Derfor var den generelle viden om virksomheden meget lav eller ikke-eksisterende, og derfor måtte virksomheden investere betydelige ressourcer i at vinde tillid og sprede viden, især blandt læger og beslutningstagere, der er vant til at beskæftige sig med medicinske virksomheder.

Den løsning, vi designet sammen

I samarbejde med HR-afdelingen på SOBI udviklede vi et 2 × 3-dages kursus med deltagere fra Europa, USA, Mellemøsten og Østeuropa, hvor medicinske fagfolk arbejdede igennem deres egne sager med feedback på videooptagelser og rollespiløvelser. . Målet var, at medarbejderne kunne

  • Gør publikum til helten i historien
  • Brug historiefortællingens magt i deres argumentation
  • Svar overbevisende på kritiske spørgsmål
  • Få mest muligt ud af deres viden om publikum
  • Lede og lette effektive møder med klare mål

Resultatet

SOBI-lederne og medarbejderne forbedrede deres interessentledelse betydeligt. De var i stand til at identificere deres nøglemålgrupper og skræddersy deres budskaber til den specifikke situation. Alle deltagere er nu i stand til at hjælpe med at etablere SOBI som et troværdigt brand på nye markeder og fortælle historier, der stemmer overens med SOBIs overordnede strategi.

Hvad siger SOBI om samarbejdet?

”Vores PACE-træning har været uvurderlig. Kombinationen af forskningsbaseret undervisning og praktisk træning har forbedret vores medarbejderes kommunikationsevner betydeligt og gjort dem mere fokuserede på at nå deres primære mål: at arbejde dedikeret med involvering og samarbejde med vores kunder for fortsat at forbedre patienters liv. ”

-Bruce Faulkner-Dunkley. Læring & Organisationsudviklingsdirektør (tidl.)