God ledelse er god kommunikation

Executive Communication Academy gør dig endnu bedre som leder. Ikke ved hjælp af klassiske management tools, men ved at fokusere på din ledelseskommunikation. For god ledelse handler om god kommunikation.

Hvad er dit udbytte?

Som topleder er det din personlighed og din integritet, der får dig til at brænde igennem, og give dig succes.

På Executive Communication Academy går vi tæt på – og udfordrer din personlige ledelsesstil, for at udvikle din personlige kommunikation.

Vi gør dig til en stærkere, skarpere og dygtigere leder – og du får konkrete retoriske værktøjer, som kan hjælpe dig med at skabe retning, følgeskab og adfærdsændringer hos dine medarbejdere.

Netværk, værktøjer og nye idéer

På Executive Communication Academy møder du topledere som dig selv. Typisk ‘ledere af ledere’, fra større offentlige eller private virksomheder.

Vi starter sammen, danner netværk, skaber viden og fortrolighed. Derefter sammensætter du selv dit læringsforløb blandt 12 moduler.

Undervejs mødes vi, samler op og deler viden. Vi starter sammen, følger op sammen og slutter sammen – men værdien er din egen.

Vi fokuserer på at give dig individuel træning og rådgivning, så du udvikler din personlige kommunikations- og ledelsesstil. Vi anlægger en praktisk tilgang til retorik og kommunikation, så du gennem oplæg, diskussioner og konkret træning bliver knivskarp, når du skal gå forrest og implementere strategi, lede forandringer og bære kultur.

Hvem er målgruppen?

Forløbet er målrettet ledere på direktørniveau, der udfører ledelse af ledere. En stor del af deltagerne arbejder internationalt, og de fleste har både medarbejdere lokalt og på distancen. Blandt de profiler, der har været på uddannelsen er

En ordførende direktør for en international virksomhed med hovedsæde i DK

En HR-direktør for en international virksomhed med aktiviteter i 16 lande

En chef for value proposition i en stor nordisk bank

En administrerende direktør for en større international it-virksomhed

En landedirektør fra en stor europæisk virksomhed

En områdedirektør fra den finansielle sektor

Din kommunikationsprofil

Executive Communication Academy tager udgangspunkt i dig. Inden vi starter udarbejder vi en analyse af din kommunikationsprofil. I analysen måler vi, hvordan modtagerne opfatter dig som leder og kommunikator.

Analysen måler på en række parametre og vi spørger både medarbejdere, der refererer til dig; dine sideordnede ledere og din direktion eller bestyrelse.

Når du bliver bevidst om, hvordan andre oplever dig, ved du også, hvor du kan blive bedre.

Ledere der ikke ligner dig selv

På uddannelsen møder du 8-12 andre ledere, der ligesom dig har ansvar for organisation, forretning og mennesker. Men ingen ligner dig. For den største inspiration får vi fra dem, der ikke bare gør det samme som os selv.

Du møder de andre første gang på uddannelsens ledelsesdøgn, hvor I sammen lærer nogle af ledelsesretorikkens grundtrin. Vi introducerer dig til de retoriske strategier, der styrker din ledelses og gennemslagskraft og du finder din egen balance mellem pålidelighed og karisma.

Vi træner og forbedrer, hvordan du kan påvirke mennesker og deres adfærd mere effektivt. De praktiske elementer handler om at indramme de rigtige beslutninger, indsigelseshåndtering, forhandlingsstyrken og relationen til bestyrelsen.

Dit læringsforløb

Hele forløbet tager ca 3 måneder. Efter ledelsesdøgnet følger 1-6 moduler, som du selv sammensætter sammen med underviserne. Undervisningsmodulerne består af både opgaver, undervisning og feed-back – og foregår online.

Når der er gået ca 6 uger samles holdet – og vi sørger for at du for et fagligt boost med en aktuel gæsteekspert. Herefter venter 1-6 nye moduler.

Når viden skal bruges

Vi bruger både den nyeste og mest dokumenterede faglige viden i brug. Alle vores moduler bygger på massiv forskning i retorik, kommunikation og ledelse.

Derfor har vi også bygget modulerne sådan at du får mest effektivt får viden, du kan bruge.

Alle moduler består af fire elementer:
Brief -> samtale -> kursus -> sparring.

Kursusdelen består både af oplæg, opgaver og refleksion.

I alt skal du forvente at bruge 6-8 timer per modul, fordelt over ca 1-2 uger.

Personlig sparring

De færdigheder og den viden du får på uddannelsen, giver kun værdi, hvis du bruger den i praksis.

Derfor får du også 2 timers personlig sparring, som en del af hvert modul. Under sparringen tager vi udgangspunkt i en konkret problemstilling; et oplæg, et møde en præsentation, og vi hjælper dig med at bruge dine evner, så dit budskab kommer bedst ud.

40 års retorisk ledelseserfaring

På Executive Communication Academy vil du møde undervisere med mange års erfaring i ledelseskommunikation og retorik.

Endvidere inviterer vi internationale gæsteeksperter, der sætter et personligt og fagligt fokus på en aktuel problemstilling.

Moduler

Hør mere

Vil du høre mere om Executive Communication Academy? Udfyld formularen og vi vil kontakte dig med yderligere information.